Kotipellonviljasta_logo

Liperin Myllyn Jauhopussit 

 

Liperin Mylly – pitkät ja puhtaat perinteet!

 

ItäMaidon Liperin Mylly valmistaa luomurehuja naudoille

Osuuskunta ItäMaito ja Raisioagro Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen luomurehun valmistuksesta ItäMaidon Liperin Myllyssä.  Luomurehun tuotanto Liperissä käynnistyi syksyllä 2012.

Liperin Mylly siirtyi rehunvalmistuksessa kokonaan luomuun.  Luomurehut valmistetaan Raisioagron tuotemerkillä ja ne ovat myynnissä koko maassa. Raisioagro vastaa raaka-aineiden hankinnasta, luomurehujen tuotekehityksestä sekä markkinoinnista ja jakelusta.  ItäMaidon ja Raisoagron yhteistyönä syntyviä luomurehuja on mahdollisuus hankkia myös Valioryhmän hankintaosuuskuntien tuottajamyyntien kautta.

Luomuviljojen ja valkuaiskasvien viljelyn ja hankinnan kehittämisessä yhteistyökumppani on ProAgria.

ItäMaidon Liperin Mylly valmistaa elintarvikejauhoja ja rehuja. Elintarvikejauhoissa luomu on ollut tuotevalikoimassa jo vuosia. Luomutuotevalikoimassa on ohrasuurimo, vehnälese sekä erilaisia jauhoja. Kaikki myllyn käsittelemä vilja on kotimaista. Liperin myllyn elintarviketuotteita löytyy valtakunnallisesti mm. S-Ryhmän liikkeistä.

Lisätietoja: Kari Huikuri, Liperin myllytoiminnan vastaava 050-3981180

 

Liperin Myllyn jauhot, suurimot, hiutaleet, leseet  

Liperin Myllyn jauhot, suurimot, hiutaleet, leseet valmistetaan korkealaatuisesta ja puhtaasta 100 %:sesti kotimaisesta viljasta ilman lisäaineita. Siitä syntyy parhaat maut ja runsaat ravintoaineet, jotka ovat tehneet jauhotuotteistamme suositut ympäri maan! Myös rehuseokset valmistetaan puhtautta ja luonnonmukaisuutta arvostaen suomalaisista raaka-aineista.

Merkillisen hyvää luomua!

Liperi on maankuulu leipäpitäjä, jossa on paljon myös luomuviljelijöitä. Valmistamme monista jauhotuotteista myös tarkkojen kriteereiden mukaan valmistettuja luomu-tuotteita. Liperin Myllyn -logo kertoo aina varmasta puhtaasta laadusta, Luomu-merkki varmistaa viljan olevan tuotettua vain luonnonmukaisin menetelmin.

Rehua rakeisena, myös irtotoimituksena!

Olemme rehuseosten valmistajana pitkän linjan ammattilainen ja saamme jatkuvasti palautetta ja kiitosta rehuista   lypsykarjan omistajilta. Liperin Myllyn rehut ovat saatavina rakeisena 1000 kg suursäkissä ja irtotavarana. Rehuja toimitetaan myös suoraan tiloille. Kysy lisää.

 

”Liperi on maankuulu leipäpitäjä. Maamme ensimmäinen Karjanhoito-meijerikoulu perustettiin Liperiin jo 1900-luvun alussa. Liperin Mylly on toiminut nykyisellä paikallaan vuodesta 1906 – jatkamme puhtaita ja luonnonmukaisia perinteitä jo toista sataa vuotta!”

Ruisjauhot
Suosittu perinneruokien ja rukiisten leipien jauho