Kotipellonviljasta_logo

Liperin Myllyn Jauhopussit 

 

Uudistamme parhaillaan sivujamme. Uudet sivut julkaistaan piakkoin!

Lämmin kiitos kuluneesta syksystä ja vuodesta. Olemme lahjoittaneet joulutervehdysvarat MLL Liperin yhdistyksen perhekahvilatoimintaan. Toivotamme onnellista ja levollista joulun aikaa sekä menestystä uudelle vuosikymmenelle 2020!

Liperin Mylly Oy – pitkät ja puhtaat perinteet!

Merkillisen hyvää luomua!

Liperi on maankuulu leipäpitäjä, jossa on paljon myös luomuviljelijöitä. Valmistamme monista jauhotuotteista myös tarkkojen kriteereiden mukaan valmistettuja luomu-tuotteita. Liperin Myllyn -logo kertoo aina varmasta puhtaasta laadusta, Luomu-merkki varmistaa viljan olevan tuotettua vain luonnonmukaisin menetelmin. 

Liperin Myllyn jauhot, suurimot, hiutaleet, leseet  

Liperin Myllyn jauhot, suurimot, leseet valmistetaan korkealaatuisesta ja puhtaasta 100 %:sesti kotimaisesta viljasta ilman lisäaineita. Siitä syntyy parhaat maut ja runsaat ravintoaineet, jotka ovat tehneet jauhotuotteistamme suositut ympäri maan! Myös rehuseokset valmistetaan puhtautta ja luonnonmukaisuutta arvostaen suomalaisista raaka-aineista.

Liperin Mylly valmistaa luomurehuja naudoille

Liperin Mylly valmistaa elintarvikejauhoja ja rehuja. Elintarvikejauhoissa luomu on ollut tuotevalikoimassa jo vuosia. Luomutuotevalikoimassa on ohrasuurimo, vehnälese sekä erilaisia jauhoja. Kaikki myllyn käsittelemä vilja on kotimaista. Liperin Myllyn elintarviketuotteita löytyy valtakunnallisesti sekä K- että  S-ryhmän liikkeistä.

 

 

”Liperi on maankuulu leipäpitäjä. Maamme ensimmäinen Karjanhoito-meijerikoulu perustettiin Liperiin jo 1900-luvun alussa. Liperin Mylly on toiminut nykyisellä paikallaan vuodesta 1906 – jatkamme puhtaita ja luonnonmukaisia perinteitä jo toista sataa vuotta!”

Ruisjauhot
Suosittu perinneruokien ja rukiisten leipien jauho